+3135 88 735 66

Over BrokkenTopper

Sinds 2011 zijn wij het vertrouwde adres voor top kwaliteit honden en kattenvoer.

Onze filosofie is simpel “Je betaalt toch liever voor het product dan voor de verpakking”.

De kracht van Brokkentopper rust in de passie voor het vak. Bij ons heeft u het gemak van een webshop met de service van een speciaalzaak. Verder treft u bij ons alleen honden en kattenvoer aan. Waar het bij goed voer om gaat is de inhoud! Daarom leveren wij het merk Topstar van Topstar Petfood. Premium honden en kattenvoer, 100% zuiver, natuurlijk en geproduceerd in Nederland en (niet geheel onbelangrijk) zonder marketingopslag. Want zeg nou zelf Je betaalt toch liever voor het product dan voor de verpakking!

Wij hebben diverse voersoorten. Voor iedere hond of elk probleem is wel een passend voer te vinden. Heeft u vragen of problemen neem gerust contact met ons op. Komt u er na het lezen van de informatie toch nog niet uit? Wij helpen u graag bij het zoeken naar een passende oplossing en een lang gelukkig samenzijn met uw dierenvriend!!

Uw bestelling wordt voor slechts €7,95 per 20kg binnen 24 uur (werkdagen) verzonden binnen heel Nederland door DHL.

Binnen ‘t Gooi (Huizen,Blaricum, Laren, Bussum, Naarden, Hilversum en ‘s Graveland) en Eemnes hebben wij iedere zaterdag lokale bezorging voor slechts €1,50.

De voorwaarden voor de zaterdaglevering in het Gooi zijn als volgt:

  • Een bestelling met een totaalbedrag van minimaal €17,50

  • Op de bezorgdatum is het wenselijk dat er iemand aanwezig is om de bezorging in ontvangst te nemen, of u geeft in de opmerkingen van uw bestelling duidelijk aan waar de bestelling droog neergezet kan worden, dan wel afgegeven kan worden. Indien u een “neerzetplek” aangeeft is dit volledig voor uw eigen risico

  • Als het voor de chauffeur onmogelijk wordt gemaakt om de bestelling af te leveren, dan wel neer te zetten, gaat de bestelling mee retour en kunt u deze vervolgens op afspraak gratis bij ons af halen op de Meentzoom 67, 1261 XA te Blaricum

Afhalen kan ALLEEN op afspraak, neem contact op voor een afspraak bij de enige echte Blaricumse brokkenhandel, Brokkentopper.nl !

Telefoon: +31358873566 of mail info@brokkentopper.nl

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!